Ajankohtaista

22.11.2016
Koeaja saha!

Oletko joskus miettinyt onko siitä akkusahasta mihinkään? Tai olisiko kahvanlämmitys kylmällä säällä hyvä juttu? Ehkä pieni ja kevyt saha on rangan karsinnassa paikallaan? Muun muassa näihin kysymyksiin vastataksesi voit nyt noutaa sahan koekäyttöön ja todeta itse!

Maksamalla 20€ saat sahan vuorokaudeksi koekäyttöön. Mikäli ostat sahan, hyvitetään koekäyttömaksu sahan hinnasta. Tällä hetkellä koekäytettävänä seuraavat Husqvarna-moottorisahamallit:

Husqvarna_536LiXP
Husqvarna 536Li XP
Akkukäyttöinen moottorisaha ammattilaatua, keveyttä ja tehokkuutta arvostavalle käyttäjälle, kuten kirvesmiehet, urakoitsijat, puunhoitajat ja viljelijät. Ominaisuuksina erinomainen ergonomia, hyvä suorituskykyä ja suuri teräketjun nopeus.

Husqvarna_560_XP_moottorisaha_1

Husqvarna 560 XP
Vaativaan ammattikäyttöön tehty moottorisaha. Täysin uusi muotoilu sekä innovatiiviset tehokkuutta ja luotettavuutta lisäävät yksityiskohdat. Ainutlaatuinen X-Torq®-moottoritekniikka takaa riittävän tehon samalla, kun polttoaineenkulutus pienenee 20 % ja pakokaasupäästöt jopa 75 %. RevBoost™ varmistaa välittömästi suuren ketjunopeuden, joka toimii erityisen tehokkaasti karsinnassa.

 

Husqvarna_550XP
Husqvarna 550 XP
Metsäammattilaisille ja vaativille maan- ja metsänomistajille suunniteltu saha, jonka toimiva muotoilu ja innovatiiviset ominaisuudet takaavat tehokkaan ja miellyttävän käytön. X-TORQ®-moottoriteknologia kuluttaa polttoainetta jopa 20 % vähemmän ja pakokaasupäästöt ovat noin 75 % pienemmät kuin perinteisessä 2-tahtimoottorissa. RevBoost™ takaa esimerkiksi karsintatyön vaatiman suuren sahausnopeuden.
Husqvarna_543_XP_moottorisaha_1
Husqvarna 543 XP G
Kevyt ja tehokas Husqvarna 543 XP® G on kahvanlämmityksellä varustettu, ammattimaiseen käyttöön tarkoitettu suorituskykyinen saha. Keveyden ja teräketjun suuren nopeuden ansiosta saha sopii tehokkaaseen karsintaan. Ainutlaatuinen X-Torq®-moottoriteknologia takaa riittävän tehon samalla, kun polttoaineenkulutus on jopa 20 % pienempi ja pakokaasupäästöt ovat 75 % alhaisemmat.

 

Husqvarna_439
Husqvarna 439
Erittäin kevyt ja helppokäyttöinen moottorisaha vaativallekin käyttäjälle. X-Torq®-moottoritekniikan ansiosta polttoaineenkulutus on vähäistä ja pakokaasupäästöt ovat matalat. Smart Start®, polttoainepumppu sekä automaattisesti käynnistysasentoon palautuva sammutuskatkaisija takaavat varman ja helpon käynnistämisen.
 

Takaisin uutisiin