Klippo ruohonleikkurit

 Klippo kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia ruohonleikkureita. Klippo-tuotteita myydään nykyään lähinnä Pohjoismaissa. Klippo on ammattikäyttöön tarkoitettujen ruohonleikkureiden markkinajohtaja, mutta sen asema on vankka myös kuluttajamarkkinoilla.

 Klippo on ruotsalainen yritys, jolla on pitkät perinteet. Klippo perustettiin Malmössä, ja vuodesta 1954 alkaen se on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut ruohonleikkureita. Klippon perustaja Karl Dahlmanille ominainen kekseliäisyys sai lisäpontta, kun hän tutustuttuaan alan Yhdysvaltalaisiin julkaisuihin, sai idean Euroopan ensimmäisen roottoriruohonleikkurin kehittämiseen. Tuolloin luotiin perusta Klippon laatuajattelulle ja innovatiivisuudelle, jotka ovat auttaneet kehittämään Ruotsin hienoimpia ruohonleikkureita ja puutarhakoneita.

Silppuamistekniikalla varustettu ruohonleikkuri

Älykäs, ympäristöystävällinen ja "laiska" tekniikka. Silppurista käytettävä englanninkielinen sana "mulcher" merkitsee palasiksi jauhamista. Silppuamistekniikka tarkoittaa, että kotelon alla oleva terä on suunniteltu niin, että se leikkaa eri korkeuksilta kiertoliikkeensä aikana. Siksi silppuamistekniikkaa kutsutaan joskus myös nimillä BioClip, MultiClip ja bioleikkuu. Ruohonkorret silppuuntuvat ja leviävät nurmikolle toimien sen luontaisena ravinteena.

 Leikattua ruohoa ei tarvitse haravoida tai kerätä, jos leikkaat nurmikon tarpeeksi usein (tavallisesti kerran viikossa riittää). Samalla säästät nurmikon hoitoon kuluvaa aikaa, työtä ja rahaa. Säästät myös ympäristöä, kun esimerkiksi väkilannoitteiden käyttötarve vähenee huomattavasti. Silppuamistekniikan ansiosta voidaan melkein sanoa, että nurmikko hoitaa itse itsensä.


Tutustu Klippo -ruohonleikkurivalikoimaan sivun vasemmassa laidassa sijaitsevasta mallivalikosta!

Klippo logo
 

 

 

 


 


Klippo_Pro_21_SH_ruohonleikkuri_1