Lautasniittokoneet

Kverneland_lautasniittokoneet

 Kverneland Taarup on erittäin tunnettu niittokoneistaan. Luotettavuudestaan tunnettu Taarupin niittokonemallisto kattaa työleveydet 2.0, 2.4, 2.8, 3.2 ja 4.0 m.

 Kverneland Taarup lautasniittokonevalikoima tarjoaa luotettavaa suorituskykyä, helppokäyttöisyyttä ja huippuluokan työtehoa pienillä traktorin tehovaatimuksilla. Mukautuva ripustus takaa, että niittokone säätyy itsenäisesti pellon pinnan mukaan.

Teräpalkki äärimmäisen kovaan käyttöön!

Parannettu leikkuu
 Kverneland Taarupin teräpalkki tarjoaa tehokasta leikkuutarkkuutta. Terät on siirretty lähemmäs viereisten lautasten reunaa leikkuun päällekkäisyyden lisäämiseksi. Teräpalkin alla olevat kivisuojat on muotoiltu sileiksi, ja koko teräpalkkia on lähellä maanpintaa. Parempi leikkuukyky - erityisesti hankalissa lakoisissa olosuhteissa.

Vankka rakenne
 Kverneland Taarupin teräpalkki on suunniteltu huoltotarpeen minimoimiseksi. Suuri öljytilavuus takaa erittäin alhaisen käyttölämpötilan, tehokkaan öljyjäähdytyksen ja koko teräpalkin voitelun. Öljykylvyssä olevat suurikokoiset hammasrattaat takaavat luotettavan voimansiirron. Hitsattu teräpalkki takaa palkin tiiviyden ja jäykkyyden sekä pitkän käyttöiän.

Pyöreät lautaset
 Kverneland Taarup käyttää pyöreitä lautasia. Pyöreät lautaset ovat vähemmän alttiita kiveniskuille ja vähentävät voimansiirron rasitusta. Kivet lentävät sivuun ilman riskiä juuttumisesta lautasten väliin. Tuloksena on alhaisemmat korjaus- ja huoltokulut -tarkasta ja tehokkaasta leikkuusta tinkimättä.

Kverneland Taarup ProFit - terien pikavaihto
 Kverneland Taarupin ProFit-pikavaihtorakenteen ansiosta leikkuulaadun ylläpito on helppoa. Erikoistyökalua käyttämällä terät on vaihdettavissa helposti ja nopeasti. Työkalu asetetaan pultin ympärille, käännetään työkalua jolloin jousi painuu alas ja vaihdetaan uusi terä paikalleen.

Turvallisuus ensin
 Terät on kiinnitetty lautasen alapuolelta kahdesta kohtaa vahvoilla 5 mm paksuilla lehtijousilla. Terät on suojattu kiviä ja muita kiinteitä esineitä vastaan korkealuokkaisesta teräksestä valmistetun kulutuskaistan avulla.Kverneland__lautasniittokone_terapalkki


Kverneland_lautasniittokone_terapalkki_rakenne


KVT_profit