New Holland kurottajat

Uusi upea kurottajamallisto nyt suomessa!


 New Holland LM5OOO -kurottaja on ideaalinen vaihtoehto vaativampaan maatalouskäyttöön. Proportionaalisen Joystickin avulla puomin hallinta on tarkkaa, ja 145 litran muuttuvatilavuuksisen mäntäpumpun ansiosta puomin liikkeet ovat nopeita.

 4,5 litran moottorissa on tehoa120 hv ja vääntömomentti on massiiviset 525 Nm. LM5OOO-malleissa käsittelyn nopeus ja tehokkuus yhdistyvät erinomaiseen mukavuuteen ja polttoainetalouteen.
Istu ja ihastu!

 New Holland LM5OOO -ohjaamon tärkeimpiä ominaisuuksia ovat esteetön näkyvyys joka suuntaan, korkeatasoinen ergonomia ja tinkimätön mukavuus. Yksiosainen lasinen ovi avautuu laajasti, joten ohjaamoon on helppo nousta.

 Helppokäyttöisellä käsinojaan integroidulla monitoimisella Joystickillä hoidetaan proportionaalisesti nosto-lasku-toimintoa sekä työvälineen kääntöä.

 Suomeen tuotavien Plus-mallien vakiovarusteita ovat myös proportionaalinen puomin pidennys sekä hydrauliikan 4. ja 5. toiminto, joita hallitaan Joystickin sähkökatkaisimilla. Mukavuutta maantieajoon tuo puomin vaimennin.

 


New_Holland_LM5000_kurottaja_esite
Katso esite!

New_Holland_LM5030

New_Holland_LM5000_kurottaja_ohjaamo_1