New Holland pyöräkuormaajat

Kompaktit pyöräkuormaajat

Monipuoliset ja helposti käsiteltävät New Hollandin C-sarjan kompaktit pyöräkuormaajat edustavat kokonaan uutta suunnittelua, ja ne tarjoavat tuoreen vaihtoehdon maatilan ja kiinteistönhoidon materiaalin käsittelyyn.

Jokaisessa neljässä mallissa on runko-ohjaus ja tehoa 58-75 hv. Lastauskykyä koneissa on 1,9 - 2,5 tonnia aina nostokorkeuteen 3,1-3.4 m asti. Ne tarjoavat korkeaa suorituskykyä hyvin ketterästi käsiteltävässä muodossa.

aikuttavien suorituskykylukujen takana on hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten ohjaamon matala kokonaiskorkeus 2,5 metriä ja kokonaisleveys vain 1,8 m pienimmässä W50C-mallissa, mikä tekee sen ideaaliseksi mataliin talousrakennuksiin ja kapeille käytäville. Kompakteja mittojen lisäksi runko-ohjaus tekee näistä koneista paremmin käsiteltäviä ja käyttäjäystävällisempiä kuin jäykkärunkoiset kilpailijansa.

Lue esite!

Tekniset tiedot

 

Mallisto

Malleissa W50C ja W60C on valittava kaksi erilaista puomiston versiota, joko Z-bar tai TC (Tool Carrier). Z-bar tarjoaa enemmän nostokorkeutta ja murtovoimaa kahden nostosylinterin ansiosta. TC on oikea valinta jatkuvaan lavojen tai laatikoiden käsittelyyn. Näkyvyys trukkipiikeille on huikean hyvä ja hyötykuorma hiukan Z-bar puomistoa suurempi.

Kahdessa pienemmässä mallissa hydrauliikan tuotosta huolehtii 2500 r/min kierroksilla 67 l/min tuottava hammaspumppu. W70C ja W80C -malleissa on vakiona 85 l/min pumppu, ja High Flow -malleissa pumppujen tuotto on erillisellä lisähydrauliikalla yhteensä 130 l/min.

Kaikissa malleissa on hydrostaattinen voimansiirto, eli painat vain nopeuspoljinta, ja kone liikkuu pehmeästi ja vaivattomasti. Maantiellä W70C ja W80C kulkevat rivakasti, ja lisävarusteena on saatavana ryömintänopeudet mm. harjalaitteen käyttöä varten. Auto Ride control eli puomiston vaimennin tasaa koneen kulkua maantiellä.

compact-wheel-loaders-gallery-03

 

compact-wheel-loaders-gallery-02

Ohjaamo

Kokonaan uudelleen suunniteltu ohjaamo tarjoaa kuljettajalle miellyttävän työympäristön, joka on tilava, valoisa ja ilmava. Elektro-hydraulinen Joystick on todellinen monitoimiohjain, joka tekee päivittäisistä rutiineista mukavia rupeamia.

Lähes esteetön 30 asteen näkymä on mahdollinen ohjaamon uuden suunnittelun myötä. Korkean ajoasennon ja yltäkylläisen lasipinnan sekä neljän kapean pilarin ansiosta näkyvyys on parasta mitä materiaalikäsittelyn saralla on tarjolla. Kulku ohjaamoon on helppoa reilusti aukeavasta suuresta ovesta, ja kuljettaja arvostaa ilmastoinnin tuottamaa raikasta sisäilmaa sekä hyvin alhaista 72dB(A) äänentasoa.

Kaikki mittarit sekä hallintalaitteet on sijoitettu kuljettajan oikealle puolelle, esimerkkinä elektroninen Joystick-monitoimihallinta, jossa on mukana myös suunnanvaihto eteen-taakse.

 

Pyöräkuormaajat

Erilaisen materiaalin kuten viljan, lannan ja biomassan käsittely ja kuormaaminen vaatii nykyaikaiselta maatilalta varsin järeää ja tehokasta juuri tähän tehtävään suunniteltua erikoiskalustoa. Pelkkä traktori ja etukuormain ei välttämättä enää riitä tehon tai ominaisuuksien puolesta. Yhtä tärkeää on puskukapasiteetti ja kiipeämiskyky, kun lastataan ja käsitellään esimerkiksi säilörehua.

New Hollandin uudet D-sarjan pyöräkuormaajat sopivat mitä parhaiten näihin tehtäviin, ja myös tehokkuus on taattu uuden ison 234 hevosvoimaisen W190D-mallin myötä.

Koko mallisto on saatava kahdella erilaisella puomistolla, eli joko Z-Bar-mallina tai korkeammalle ulottuvana Long Reach -versiona, joka Suomessa on vakiomalli. Alansa parhaassa ohjaamossa yhdistyvät huippuluokan näkyvyys ja tarkka Joystick-ohjaus ohjelmoitavilla käyttöä helpottavilla toiminnoilla. Kuljettaja pysyy aina virkeänä sekä kiireisen rehunteon aikaan että parhaan sadonkorjuun sesonkina.

Ohjaamo

Uuden sukupolven ohjaamo tarjoaa vertaansa vailla olevan näkyvyyden sekä ainutlaatuisen mukavuuden ja turvallisuuden. Uusi leveästi kaareutuva tuulilasi, selkeä digitaalinen LCD-näyttöpaneeli, kirkkaat LED-työvalot sekä korketasoinen ilmaistuin takaavat kuljettajalle parhaan mahdollisen ajoelämyksen.

wheel-loaders-gallery-02

 

wheel-loaders-gallery-03

Vaihteisto

Mallissa W110D on vakiovarusteena 4-nopeuksinen automaattinen Powershift-vaihteisto, jonka käyttötapa on mahdollista vaihtaa koska tahansa myös manuaaliseen moodiin. Malleissa W130D ja W170D voi valita varusteeksi 5-nopeuksinen Powershiftin, joka on vakiona suurimmassa mallissa W190D. Valinnainen Ecoshift-automatiikka lukitsee momentinmuuntimen yli 8 km/h nopeudesta aina suurimpaan ajonopeuteen asti.

 

Moottori

Uusissa D-sarjan pyöräkuormaajissa voimanlähteenä on ECOBlue™ HI-eSCR 4,5 litran tai 6,7 litran NEF-moottori, joka on kehitetty yhteistyössä FPT Industrialin kanssa.

New Holland on suunnitellut D-sarjan pyöräkuormaajat niin, että moottori on reilusti taka-akselin takana, mikä optimoi painonjakauman ilman ylimääräistä “kuollutta” painoa.

Moottorin yhteydessä on Smart Box -jäähdytysjärjestelmä, jäähdyttimet molemmilla sivuilla sekä muuttuvanopeuksinen tuuletin pitämässä ne aina puhtaina.

wheel-loaders-gallery-05

 

wheel-loaders-gallery-01

Voimansiirto

Etuakselin automaattisessa lukossa on tarpeen tullen käytössä 100.-prosenttinen pito, ja takaakselin avoin tasauspyörästö varmistaa, että vääntö jakautuu sinne missä sitä tarvitaan.

Heavy Duty taka-akselit ja niiden 24 asteen oskilaatiokulma varmistavat, että D-sarjan pyöräkuormaaja pärjää vaihtelevassa maastossa ja pitää yllä maksimi vetokyvyn sekä ajamisen vakauden.