New Holland T7. HD

Suuremmat T7 -mallit 300 hv luokkaan

Aikaisempaa tehokkaampien T7.290- ja T7.315-mallien myötä T7-traktorisarja siirtyy uuteen suurempaan kokoluokkaan.

Uudet HD-mallit ovat täydellisiä tehtävissä, jotka vaativat suurirunkoisen traktorin tehoa, mutta joissa toisaalta tarvitaan keskikokoisen traktorin monipuolisuutta. Ne suoriutuvat pellolla vetovoimaa vaativista töistä, jotka on tähän asti tehty paljon suurikokoisemmilla traktoreilla, mutta niissä on myös kaikki ne ominaisuudet, joita vaaditaan voimanottokäytössä ja maantieajossa.

Erityistä huomiota on kiinnitetty yksityiskohtiin, jotta maatalouteen ja urakointiin voitaisiin tarjota tehokas ja monipuolinen traktorimallisto, jonka avulla on mahdollista saavuttaa korkea tuottavuus kuljettajan nauttiessa samalla äärimmäisestä ajomukavuudesta.

Uuden malliston myötä New Holland esittelee moottoreiden Hi-ESCR-teknologian, jonka ansiosta mallisto täyttää Stage 4 -päästövaatimukset pelkällä urealla ilman pakokaasujen takaisinkierrätystä ja hiukkassuodatinta.

Uusi T7-mallisto on saanut uuden ulkomuodon, ja konepeitossa huomio kiinnittyy New Hollandille tunnusomaisiin kissamaisiin valoihin, ja LED-huomiovaloihin. Linjakkaassa konepeitossa on aiempaa suuremmat sivupaneelit, jotka suojaavat moottoria samalla kun ilmanottoaukot ovat uusi muotoiluelementti. Kapeaksi muotoiltu katto pitää sisällään rivistön tehokkaita LED-työvaloja, joita on saatavana tehtaalta erilaisina paketteina.

Uudet T7.290- ja T7.315 -mallit ovat täydellisiä tehtävissä, jotka vaativat suurirunkoisen traktorin tehoa, mutta joissa toisaalta tarvitaan keskikokoisen traktorin monipuolisuutta.

Ne suoriutuvat pellolla vetovoimaa vaativista töistä, jotka on tähän asti tehty paljon suurikokoisemmilla traktoreilla, mutta niissä on myös kaikki ne ominaisuudet, joita vaaditaan voimanottokäytössä ja maantieajossa.

Traktorin uusi öljypohja on olennainen osa kantavaa rakennetta, ja se poistaa suurimman osa runkoon kohdistuvasta kuormituksesta. Muuttuvasiipisellä turbolla varustettu uusi moottori reagoi herkästi kuormituksen muutoksiin. Jäähdytyskapasitettia on nostettu, ja vahvempi sylinterin kansi kestää lisääntyneen tehon ja väännön aiheuttamat rasitukset.

Kasvaneen rengaskoon myötä uusi malli on selkeästi aikaisempia T7-malleja suurempi. Traktoriin mahtuu jopa 217 cm korkeat 710/75R42 takarenkaat, ja omapainoa sallitaan 16 000 kiloon asti.

New Holland T7 HD 315 BluePower Autocommand

New Holland T7 HD 315 Autocommand


New Holland T7 HD 315 Autocommand