Trima etukuormaimet

 Uuden vuosituhannen Trima Plus –etukuormainmallisto perustuu suureen määrään kehitystyötä sekä läheisiin yhteyksiin käyttäjien kanssa. Kehitystyön tavoitteena on ollut keksiä etukuormain uudelleen niin, että käyttäjän saama hyöty on jotakin aivan muuta, jotakin paljon suurempaa kuin aikaisemmin. Nyt voimme ylpeänä esittää kehitystyön tulokset: 7 vakaimellista kuormainmallia, jotka tarjoavat ennen kokemattomia ominaisuuksia. Lisäksi valmistetaan viittä vakaimetonta etukuormaimallia.

Trima - jo perinteet velvoittavat

 Trima -etukuormaimet ovat aina olleet ammattimaiseen käyttöön tarkoitettuja. Käyttötarpeethan ovat erilaisia ja voivat vaihdella paljonkin, mutta nimensä mukaisesti Trima -etukuormaimet ovat ensiluokkaisia tuotteita, joiden soveltuvuus erilaisiin tarkoituksiin on ollut hämmästyttävää.
 Tuotteiden laatu pohjautuu pitkään osaamiseen ja tietämykseen etukuormainten valmistuksesta sekä loppukäyttäjän tarpeiden tunnistamiseen. Triman tunnuslause, motto, kuuluukin: "Trima - kuljettajan ja traktorin paras ystävä!" Tätä kantavaa ajatusta on Trimalla pidetty ohjenuorana vuosikymmeniä, ja työskentelyn pitkäjänteisyydestä saadaan nauttia myös tulevaisuudessa.

Trima_etukuormaimet_1Trima_etukuomaimet_2

Trima esite